Anda Perlukan Minisite Jualan
Yang Menarik Untuk Bisnes Anda.
 Seperti Dibawah Ini? 


servis minisite blogspot
Best kan ada minisite seperti ini?
Semuanya hasil dari menggunakan blogspot.

Minisite ini:
▶️ Disetup menggunakan blogspot
▶️ Minisite fokus utk menjual
▶️ Paparan design yg cantik
▶️ Paparan mesra Pc dan Hp


Kalau anda:
+ Tak ada masa 
+ Tak pandai setup 
+ Tak pandai design 
 Perkhidmatan ini boleh membantu anda .

servis minisite blogspot
Saya nak offer buat
Minisite + Design + Copywriting
dalam satu harga hanya RM238 RM172


Kenapa saya buat minisite dari blogspot. Ini sebabnya....

Mesti anda tahu kelebihan ada minisite jualan sendiri, mudah untuk kita bagi info dekat prospek. Secara tak langsung ianya memudahkan prospek memahami nilai produk kita dan membeli jika berminat. Betul kan?

Saya mendapat idea menggunakan blogspot untuk dijadikan minisite apabila saya melihat ianya lebih menjimatkan kerana kita tidak perlu memikirkan kos tambahan akan datang seperti renew hosting dan domain. Tambahan, dengan menggunakan blogspot, minisite yang dibina ini akan kekal di internet selagi adanya blogspot.

Dengan idea ini,saya menjadikan blogspot biasa kepada minisite jualan yang menarik untuk dimiliki. Saya lebih fokuskan kepada design untuk menjadikan minisite ini menarik. Anda boleh lihat sendiri segala hasil yang telah dibuat dibawah ini. Jika berminat boleh whatsapp saya dibawah.






Perkhidmatan ini untuk:

1) Anda yang sudah lama/baru buat bisnes online tapi belum ada minisite

2) Anda ingin memudahkan proses bagi info dan jualan kepada prospek

3) Anda tak pandai buat dan design minisite sendiri

4) Anda inginkan design yang cantik untuk minisite anda

5) Anda tak ingin komitmen kos yang tinggi kekalkan minisite







Kelebihan minisite jualan yang dibuat:

1) Paparan yang cantik, sesuai dipaparkan didalam setiap device seperti Laptop, Komputer, Tablet dan Juga Handphone

2) Design yang cantik, saya akan usaha untuk membuat design minisite yang cantik. Anda boleh lihat sendiri hasil-hasil design yang saya dah buat untuk pelanggan-pelanggan saya sebelum ini.

3) Ayat jualan saya akan susun dan bantu supaya menarik minat pelanggan bila membaca dan tertarik untuk membeli.





Sebelum dan selepas pengubahsuaian


* Lihat macam mana hasil dari blogspot biasa kepada blogspot minisite jualan dengan design yang saya buatkan.


servis minisite blogspot
servis minisite blogspot





Hasil-hasil Minisite jualan yang telah dibuat





Berapa harga untuk buat minisite jualan ini?


Perkhidmatan ini disekalikan dengan 1 harga iaitu cuma RM172 untuk (setup akaun + design minisite + copywriting). Perkhidmatan ini saya bantu siapkan semua sekali bagi memudahkan usahawan online boleh memiliki sendiri minisite jualan yang nampak hebat bagi produk/servis yang anda ingin promosikan.

Saya utamakan design bagi setiap minisite yang dibuat, anda boleh lihat sendiri hasil-hasil yang saya buat sebelum ini, jika anda suka dengan hasil yang saya buat dan inginkan minisite jualan sendiri, bolehlah whatsapp saya.

** Harga ini hanya sekali bayaran, anda tak perlukan komitmen untuk bayar hosting ataupun domain selepas ini kerana ianya disetup didalam blogspot.. Dan pastinya ianya kekal selagi adanya blogspot.




Jika anda perlukan bantuan untuk membuat minisite jualan untuk bisnes anda daripada blogspot, bolehlah whatsapp saya untuk bantu anda.



servis minisite blogspot
Boleh juga buat secara manual,
sms/wasap 013.344.1723

Taip "Minisite" ye untuk saya tahu
yang anda perlukan servis minisite ini.




"Servis ini bantu saya mendapatkan Minisite Jualan Yang Cantik Dengan Harga Murah Untuk Produk Saya, Harga Tak Sampai Pun RM200.."

"Hasil Design Memang Cantik-Cantik.. Tak Sangka Hasil Design Cantik.."

"Minisite Ni Akan Kekal Dekat Internet, Tak Perlu Bayar Dah Lepas Itu, Sesiapa Sahaja Boleh Tengok Produk Yang Saya Jual Di Internet.. Puas Hati..."

"Tak sangka hasil Minisite Jualan nampak profesional, sebelum ini beli hosting buat website jual produk.. rupanya Minisite nampak lebih kemas dan tersusun.. Design jugak mainkan peranan penting untuk dapatkan hasil yang cantik."


8 Online




 
 
Rekabentuk Oleh ServisMinisiteBlogspot